Waarom Ozmotion

Met Ozmotion willen we het verschil maken in uw communicatie. Of het nu gaat om een safety video, een logo animatie, een reclame video of grafiek op uw zelfgefilmde instastory, wij zoeken met u mee naar de animatie die voor u werkt.

Contact
3D Sculpture
 

Waarom "Ozmotion"

Motion en (the wizard of) Oz.

Dat alles om bewegend beeld draait is ondertussen wel duidelijk,

maar van waar komt die Oz…

Om te beginnen willen we weer meer “magie” in filmpjes steken, een eigen karakter en unieke ervaring creëren in plaats van de zovele "prefab" projecten op het web. 

 

In (the wizard of) Oz, gaan de helden op zoek naar de “wizard of Oz”, maar elk met hun eigen beweegredenen. Voor filmpjes is dat niet anders, elk filmpje heeft een andere boodschap of doel, en vraagt dus om een unieke aanpak op maat. Voor de leeuw, tinnen man en de de vogelverschrikker zijn deze beweegredenen een hart, hersenen en moed, en dat is bij Ozmotion niet anders. We maken filmpjes uit liefde voor animatie, op een doordachte manier, met de ballen om out of the box te denken.

 

En ten slotte staat het geheel voor osmose, dat naast de letterlijke betekenis (de vloeistof die zich verplaatst om een gelijke concentratie te bekomen) ook wordt gebruikt om aan te geven dat mensen ook zonder te studeren, informatie opnemen door dingen die ze horen, zien en meemaken.

Animaties zijn het ideale medium om uw boodschap over te brengen, of dat nu een moraal of informatie is.

Uw boodschap komt binnen, door gewoon te genieten van een leuk filmpje.